Grand Café ‘ De oude Stoep ‘

tov-stoep_-nieuwebar Super gezellig én volledig verbouwd in de winter 20/21. Middenin de Dorpsstraat is dit waarschijnlijk het grootste restaurant in de Dorpsstraat buiten de hotels om. Tevens een prachtig groot terras met uitzicht over de Waddenzee. Het is een ideale locatie als je een plan A en B wilt hebben, plan A met mooi weer het diner op het Wadden terras en plan B, met slecht weer kan je naar binnen uitwijken.

Contact :

Grand Café ‘De Oude Stoep’

Telefoon: 0562 453043
b.g.g. :    0562 451192

 

 

 

Strandpaviljoen ’t Badhuys

 

Is één van de twee strandpaviljoens. Het Badhuys hoort bij het strandhotel Seeduyn. Je kan hier lunchen en dineren in een ongedwongen sfeer. In de avond verandert het strandpaviljoen in een fantastische feestlocatie.

Een feestavond kan aanvangen vanaf 22:00 uur in verband met dinergasten. Een feestavond kan duren tot uiterlijk 02:00 uur. Het geheel exclusief afhuren voor diner, zie foto, en feest is beperkt mogelijk en op aanvraag.

 

Vuurtorenlounge

In het strandhotel Seeduyn is boven de receptie de Vuurtorenlounge gevestigd. Hier heerst ook net als in de Brassery een ongedwongen sfeer. De ruimte is heel huiselijk ingericht met een gezellige zithoek met openhaard en een mooie stamtafel. Er is een magnifiek uitzicht op het eiland met de “kleine kabouter” op de achtergrond. Deze ruimte heeft een capaciteit voor een receptie voor maximaal 50 personen en een diner voor maximaal 25 personen.

 

 

Restaurant Entre Deux Mers

Dit is het a la carte restaurant van het strandhotel Seeduyn. Je kan hier dineren en genieten van bijzondere gerechten van lokale specialiteiten. Dit restaurant is exclusief te reserveren voor maximaal 50 gasten waardoor je intiem kan dineren met alleen je eigen gasten.

De Brassery

De Brassery is de brasserie van het strandhotel Seeduyn en ligt naast Entre Deux Mers. Er heerst een ongedwongen sfeer en je kan er ook dineren met een goed glas wijn. Bij mooi weer is het terras open wat uitkijkt over de Noordzee. In de avond kan je hier de zon in de zee zien zakken. Deze ruimte is enkel exclusief te reserveren wanneer het gehele hotel wordt afgehuurd.

Contact :

Carola Pieper

banqueting.seeduyn@westcordhotels.nl of  0562-451560

Badweg 3

 

De Dining

De Dining zit op een unieke locatie in de jachthaven van Vlieland! Eén van de populairste locaties voor de grotere groepen die willen BBQ-en en dansen! Hier kunnen jullie terecht voor een bruiloftsfeest en/of bruiloftsdiner, bbq enz… Er is een heel groot terras met een prachtig uitzicht over de haven en de zee erachter. Het is het enige restaurant in deze omgeving. Er zijn het hele jaar door mogelijkheden, dus ook in de winterperiode wanneer De Dining gesloten is. Ze maken graag een passend voorstel!

 

Contact :

Jaap Hamstra & Frieda Jurjens

Havenweg 70 Vlieland

0562-451020

 

 

‘Gestrand’  Vlieland

 

‘Gestrand’ ligt pal aan de Veerdam met vol uitzicht over de Waddenzee. De sfeer van dit restaurant is hip en modern en toch super sfeervol zowel binnen als buiten. Groot voordeel van deze locatie is het grote terras waar je met mooi weer zalig zit met het fraaie uitzicht over de Veerdam en Waddenzee, iets minder weer? Dan is het binnen super gezellig. Het gehele restaurant is exclusief af te huren voor je gezelschap. Voor diner of BBQ, receptie, borrel enz…

 

gestrand1

 

Contact :

Havenweg 3

Vlieland

info@gestrandvlieland.nl

www.gestrandvlieland.nl

 

Restaurant Zeezicht

 

Dit is het restaurant in Hotel Zeezicht. Het a la carte restaurant staat al jarenlang bekend om zijn heerlijke eilander gerechten. Allemaal met een bourgondische tint bereid.
Volledig vernieuwd in 2018.
Het verwarmde terras van “Zeezicht” met overkapping mag echt uniek worden genoemd. Een honderdtal zitplaatsen, met uitzicht op de Waddenzee, bieden jullie als bruidspaar met gezelschap een ongekend stukje sfeer, geborgenheid en vrijheid tegelijk.

Contact : Melle van Laar

Havenweg 1

www.zeezichtvlieland.nl

0562 451324

 

Catering

Eetwinkeltje van Renee

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere en betaalbare cateraar voor jullie speciale dag? Renee van het ‘Eetwinkeltje van Renee’ kookt smaakvol, vers en zonder zooi. Met veel enthousiasme en passie voor gezond en lekker eten verzorgt zij een hapje en een drankje op locatie, een buffet of een uitgebreid diner, er is van alles mogelijk. Renee maakt graag een persoonlijk voorstel waarin ze goed luistert naar jullie wensen. Op aanvraag worden de tafels mooi gedekt, de ruimte aangekleed en zorgt ze dat er personeel aanwezig is die de hapjes en drankjes verzorgt. Ook beschikt het Eetwinkeltje over een ruime tuin en groepsaccommodatie tot 30 personen, welke zeer geschikt zijn voor intiemere trouwerijen.

Kijk gerust op www.eetwinkeltje.nl en neem contact op via renee@eetwinkeltje.nl of 06-17447887.

tov-renee4_

 

 

‘Het Armhuis’

armhuis-vrijuit

Van januari 2000 t/m 30 mei 2021 was Restaurant ‘het Armhuis’ een gerenommeerd restaurant met vermeldingen in de Lekker500 én de Michelin gids. Ook het meest gefotografeerde pand van Vlieland. ‘

Op 1 juni 2021 is het restaurant en website overgedragen en deze zal up-to-date informatie geven over het nieuwe concept van de huidige eigenaren zodra bekend.

Contact :

Kerkplein 6

www.armhuis.com 

info@armhuis.com
0562-451935