‘Het Armhuis’

armhuis-vrijuit

Restaurant ‘het Armhuis’ is een gerenommeerd restaurant in het meest gefotografeerde pand van Vlieland. ‘s Avonds serveren zij een wekelijks wisselend menu en overdag een leuke lunchkaart en specials. Reeds 16 jaar een daverend succes. Een belevenis op zich. Het restaurant biedt plaats aan maximaal 45 personen. Er zijn aparte ruimtes (private dining rooms) exclusief te reserveren. De grootste ruimte om privé te dineren is 29 personen en is in de Regentenkamer, stel je bent met een kleiner gezelschap dan is deze ruimte tegen een vergoeding exclusief af te huren, zie laatste foto hieronder. Vanzelfsprekend kan je ook het hele Armhuis reserveren voor jullie gezelschap (niet in Juli & Augustus) Tevens kunnen jullie trouwen in het Armhuis! En wel in de prachtige Regentenkamer. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 29 personen. En met mooi weer kan de ceremonie plaats vinden in de prachtige tuin “Godsacker”. Deze is eigendom van de Stichting Monumentenbehoud Vlieland. Na de ceremonie genieten van Champagne, taart, luxe hapjes enz… Jullie wensen worden van te voren duidelijk besproken zodat jullie op de dag zelf alleen nog maar hoeven te genieten.

Onderscheidingen: Gault-Millau gids, Michelingids en reeds jaren vermeld in de Lekker 500

Contact :

Eigenaresse : Clara Spannenburg

Kerkplein 6

armhuis@gmail.com
0562-451935

 

Grand Café ‘ De oude Stoep ‘

tov-stoep_-nieuwebar Gezellig en knus restaurant in het midden van de Dorpsstraat. Tevens een prachtig terras met uitzicht over de Waddenzee. Het is een ideale locatie als je een plan A en B wilt hebben, plan A met mooi weer het diner op het Wadden terras en plan B, met slecht weer kan je naar binnen uitwijken. Onder dit restaurant bevindt zich de pub, discotheek en lounge bar die je met een trap binnendoor kan bereiken.

Contact :

Grand Café

Bedrijfsleider : Chris
De Oude Stoep
Email:  chris@deoudestoep.nl
Telefoon: 0562 453043
b.g.g. :    0562 451192

 

 

 

Strandpaviljoen ’t Badhuys

 

Op Vlieland staat slechts één strandpaviljoen. Dat is ’t Badhuys en hoort bij het strandhotel Seeduyn. Je kan hier lunchen en dineren in een ongedwongen sfeer. In de avond verandert het strandpaviljoen in een fantastische feestlocatie.

Gezien ’t Badhuys het enige strandpaviljoen van Vlieland is, kan een feestavond aanvangen vanaf 22:00 uur in verband met dinergasten. Een feestavond kan duren tot uiterlijk 02:00 uur. Het geheel exclusief afhuren voor diner, zie foto, en feest is beperkt mogelijk en op aanvraag.

 

Vuurtorenlounge

In het strandhotel Seeduyn is boven de receptie de Vuurtorenlounge gevestigd. Hier heerst ook net als in de Brassery een ongedwongen sfeer. De ruimte is heel huiselijk ingericht met een gezellige zithoek met openhaard en een mooie stamtafel. Er is een magnifiek uitzicht op het eiland met de “kleine kabouter” op de achtergrond. Deze ruimte heeft een capaciteit voor een receptie voor maximaal 50 personen en een diner voor maximaal 25 personen.

 

 

Restaurant Entre Deux Mers

Dit is het a la carte restaurant van het strandhotel Seeduyn. Je kan hier dineren en genieten van bijzondere gerechten van lokale specialiteiten. Dit restaurant is exclusief te reserveren voor maximaal 50 gasten waardoor je intiem kan dineren met alleen je eigen gasten.

De Brassery

De Brassery is de brasserie van het strandhotel Seeduyn en ligt naast Entre Deux Mers. Er heerst een ongedwongen sfeer en je kan er ook dineren met een goed glas wijn. Bij mooi weer is het terras open wat uitkijkt over de Noordzee. In de avond kan je hier de zon in de zee zien zakken. Deze ruimte is enkel exclusief te reserveren wanneer het gehele hotel wordt afgehuurd.

Contact :

Carola Pieper

banqueting.seeduyn@westcordhotels.nl of  0562-451560

Badweg 3

 

De Dining

De Dining zit op een unieke locatie in de jachthaven van Vlieland! Ook in 2018 een van de populairste locaties voor de grotere groepen die willen BBQ-en en dansen! Hier kunnen jullie terecht voor een bruiloftsfeest en/of bruiloftsdiner, bbq enz… Er is een heel groot terras met een prachtig uitzicht over de haven en de zee erachter. Het is het enige restaurant in deze omgeving. Er zijn het hele jaar door mogelijkheden, dus ook in de winterperiode wanneer De Dining gesloten is. Ze maken graag een passend voorstel!

 

Contact :

Jaap Hamstra & Frieda Jurjens

Havenweg 70 Vlieland

0562-451020

 

 

‘Gestrand’  Vlieland

 

Het nieuwste restaurant van Vlieland

‘Gestrand’ ligt pal aan de Veerdam met vol uitzicht over de Waddenzee. De sfeer van dit restaurant is hip en modern. Groot voordeel van deze locatie is het grote terras waar je met mooi weer zalig zit met het fraaie uitzicht over de Veerdam en Waddenzee, iets minder weer? Dan is het binnen super gezellig. Het gehele restaurant is exclusief af te huren voor je gezelschap. Voor alle mogelijkheden kan je contact opnemen met Miranda.

 

gestrand1

 

Contact :

Havenweg 3

Vlieland

info@gestrandvlieland.nl

www.gestrandvlieland.nl

 

Restaurant Geuzennest

 

Dit is het restaurant in Hotel Zeezicht. Gezellig bruin en nautisch ingericht. De keuken staat bekend om hun Schoteldiners. Je kan niet het hele restaurant afhuren omdat het ook een hotel is met gasten, tenzij je natuurlijk het hele hotel wil huren. Het restaurant heeft een heel groot terras en uitzicht over de Waddenzee.

 

Contact : Melle van Laar

Havenweg 1

info@restaurantgeuzennestvlieland.nl

0562 451324