Strandhotel Seeduyn

 

twit-seeduyn1

WestCord Strandhotel Seeduyn is een vier sterren hotel pal aan de Noordzee en slechts een kleine kilometer van het dorp. Het is een hotel met 150 hotelkamers en familieappartementen voor  4 en 6 personen. Ook is er een a la carte restaurant Entre Deux Mers, een brasserie, een gezellige Musketierbar, het luxe  wellnesscenter Wellcome met een beautysalon en kapsalon (zie haar & make-up). U kunt hier terecht voor het complete pakket!

Het strandhotel heeft zijn eigen weddingplanning service. De twee dames staan jullie graag bij met raad en daad om alles tot in de puntjes te organiseren. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.strandhotelseeduyn.nl/Trouwen-op-Vlieland

Een klein stukje naar beneden lopen vanaf het strandhotel kom je bij ‘t Badhuys. Dit is het enige strandpaviljoen op Vlieland en is onderdeel van Strandhotel Seeduyn. Een prachtige locatie voor lunch, diner of feestavond.

Vanaf hier vertrekt ook de Vliehors Expres richting de Vliehors, de sahara van het Noorden. Tevens zit de manege De Seeruyter (zie Vervoer) hier om de hoek. Zij hebben o.a. huifkarren die vanaf het hotel richting het dorp vertrekken. Ook de bushalte is op hetzelfde terrein als het hotel.

Contact :

Carola Pieper

banqueting.seeduyn@westcordhotels.nl of  0562-451560

Badweg 3, 8899 BV VLIELAND

 

 

Hotel Zeezicht

Dit knusse 3 sterren hotel in maritieme sfeer is gelegen aan de veerdam van Vlieland. Gelijk vanaf de boot loop je hier in 2 minuutjes heen. Het hotel is in 2009 volledig gerenoveerd en beschikt over mooie kamers met heerlijke bedden, een gezellige huisbar en ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt buffet. Met mooi weer heb je bijna de hele dag zon op dit grote terras. Tevens zijn er een aantal kamers met een zeer groot balkon met uitzicht over de Waddenzee.

Met een grote groep, je hele trouwgezelschap of gewoon met z’n tweetjes, het is een ideaal hotel.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bedrijfleider Melle van Laar en hij helpt u graag verder met het plannen van de overnachtingen tijdens uw verblijf op Vlieland.

 

 

Contact :

Hotel Zeezicht
Havenweg 1
0562-451324
info@zeezichtvlieland.nl

 

Badhotel Bruin

Badhotel Bruin is een sfeervol boetiek hotel midden van de Dorpsstraat. Het heeft een hele grote achterplaats waar een 1e ontmoeting erg leuk is met het bruidspaar en de gasten. Voor het hotel is een groot terras, ook voor het hotel zijn de 1e ontmoetingen mogelijk mits… je gezelschap niet té groot is want er wordt nog steeds gewandeld en gefietst. Het hotel is ruim opgezet en ook met de grotere gezelschappen is het hier perfect vertoeven, met mooi weer op de grote plaats achter het hotel en met iets minder weer  in de volledig gerenoveerde beneden ruimte. Tevens kan het gehele hotel worden afgehuurd indien je met een hele grote groep bent, dan is het ook mogelijk het feest hier te houden aangezien er dan geen andere hotelgasten zijn. Naast het hotel zit het kleine zusje Bruintje 2.0, dit is een super knus ingericht lounge/bar gedeelte aanluitend aan het hotel, waar ook de receptie kan worden gehouden.

Contact :

Dorpsstraat 88

0562-452828

Vlieland

info@badhotelbruin.com

 

 

Hotelletje De Veerman

vm1

Hotelletje de Veerman is een comfortabel, gastvrij en vooral knus 2 sterren hotel op Vlieland. Het is gelegen in het rustige gedeelte van het dorp Oost-Vlieland, aan het eind van de dorpsstraat. Onderaan de Waddenzeedijk en onder de voet van de vuurtoren.

Hotelletje de Veerman heeft hotel & studio kamers en meerdere appartementen in het dorp Oost-Vlieland. De kamers variëren van standaard tot ruime vier persoons familiekamers. De sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van boxspringbedden, flat-screen tv en zitje. Een aantal kamers hebben een balkon of dakterras.

En in 2016 uitgebreid met 12 super mooie kamers met diverse uitzichten op de Waddenzee, de tuin, de vuurtoren of de Dorpsstraat.

Ook leuk om met je hele trouwgezelschap hier te vertoeven!

Contact :

Hotelletje De Veerman
Dorpsstraat 173

info@hotelletjedeveerman.nl