feest

 

Discotheek ‘De oude Stoep’

 

‘De oude Stoep’ heeft onder haar restaurant een Lounge bar annex dans café welke kan worden afgehuurd. Alle professionele apparatuur is aanwezig om een spetterende avond voor jullie te verzorgen. Voor meer uitleg en alle mogelijkheden kan je contact opnemen met Chris Fokkema de bedrijfsleider.

 

Contact:

De Oude Stoep

Chris Fokkema

Dorpsstraat 81

Email:  chris@deoudestoep.nl

0562-453043

 

Het Badhuys

Strandpaviljoen Het Badhuys is onderdeel van Seeduyn en vind je gelijk zodra je naar beneden loopt richting het strand. In april 2017 helemaal nieuw gebouwd op dezelfde prachtige locatie. Veel grote trouwerijen, denk aan > 100 gasten, kunnen hier een diner en/of feest geven. Er is ruimte tot 200 gasten. De ruimte wordt dan exclusief afgehuurd. Ook is er een groot terras voor bijvoorbeeld een bbq. Wil je er alleen een groot feest geven? Dan kan de feestavond aanvangen vanaf 22:00 uur in verband met dinergasten. Een feestavond kan duren tot uiterlijk 02:00 uur.

Contact :

Carola Pieper

banqueting.seeduyn@westcordhotels.nl of  0562-451560

Badweg 3

 

De Dining

Op deze unieke locatie in de haven van Vlieland is De Dining. Ook hier kunnen jullie tercht voor een groot feest met bijvoorbeeld een BBQ en DJ. Het feest kan met mooi weer op het grote terras en in geval van slecht weer uitwijken naar binnen.  Er zijn diverse opstellingen mogelijk. Ze maken graag een offerte op maat.

 

Contact :

Jaap Hamstra & Frieda Jurjens

Havenweg 70

info@dedining.nl

0562-451020