feest

 

‘De Dining’

De Dining zit op een unieke locatie in de jachthaven van Vlieland! Ook in 2020 een van de populairste locaties voor de grotere groepen die willen BBQ-en en dansen! Hier kunnen jullie terecht voor een bruiloftsfeest en/of bruiloftsdiner, bbq, feest enz… Er is een heel groot terras met een prachtig uitzicht over de haven en de zee erachter. Het is het enige restaurant in deze omgeving. Er zijn het hele jaar door mogelijkheden, dus ook in de winterperiode wanneer De Dining gesloten is. Ze maken graag een passend voorstel!

Contact :

Jaap Hamstra & Frieda Jurjens

Havenweg 70 Vlieland

0562-451020

 

Discotheek ‘De oude Stoep’

 

‘De oude Stoep’ heeft onder haar restaurant een Lounge bar annex dans café welke kan worden afgehuurd. Alle professionele apparatuur is aanwezig om een spetterende avond voor jullie te verzorgen. De hele beneden verdieping is in 2017 volledig verbouwd. Dit is een super locatie als je ongestoord een knalfeest wil geven.

Voor meer uitleg en alle mogelijkheden kan je contact opnemen met Douwe Goedhart de bedrijfsleider.

 

Contact:

De Oude Stoep

Dorpsstraat 81

Email:  chris@deoudestoep.nl

0562-453043

 

Het Badhuys

Strandpaviljoen Het Badhuys is onderdeel van Seeduyn en vind je gelijk zodra je naar beneden loopt richting het strand. In april 2017 helemaal nieuw gebouwd op dezelfde prachtige locatie. Veel grote trouwerijen, denk aan > 100 gasten, kunnen hier een diner en/of feest geven. Er is ruimte tot 200 gasten. De ruimte wordt dan exclusief afgehuurd. Ook is er een groot terras voor bijvoorbeeld een bbq. Wil je er alleen een groot feest geven? Dan kan de feestavond aanvangen vanaf 22:00 uur in verband met dinergasten. Een feestavond kan duren tot uiterlijk 02:00 uur.

Contact :

Carola Pieper

banqueting.seeduyn@westcordhotels.nl of  0562-451560

Badweg 3