fotograaf

 

Even voorstellen! Ik ben Caroline Nadine Wip, 43 jaar en sinds 2005 de fotograaf op Vlieland. Officieel gevraagd door de Vlielandse fotografen familie Hommema deze taak over te nemen. Na het afronden van de 3 jarige studie aan de Fotovakschool te Amsterdam ben ik een eenmanszaak begonnen onder de naam VLIELANDFOTO.

Alle vormen van fotografie verzorg ik op het eiland, denk aan bedrijfsfotografie, reclamefotografie, family reportages en trouwreportages.

Inmiddels een kleine 400 huwelijken heb ik mogen vastleggen waarvan 100% super tevreden! Zelfs de bruidegommen vinden de fotoshoot super leuk! Nou dat hoor je niet heel vaak. Kijk gerust rond op deze site en mijn andere website www.vlielandfoto.nl voor de sfeer en meer qua fotografie style. Mijn fotografie staat bekend om ; spontaan, ongedwongen, humor en vooral niet geposeerd! Onopvallend de sfeer en emoties die jullie dag zo bijzonder maken vast te leggen.

Een puntje praktisch…  bijna alle dagen zijn beschikbaar voor trouwreportages, behalve in juni, juli en augustus dan ben ik te boeken van maandag t/m vrijdag en op een aantal zaterdagen.

Vanaf oktober 2017 plan ik de trouwreportages weer in voor 2018. Trouwreportages zijn er vanaf  € 995 (3 uren overdag te verdelen, incl. fotoshoot van 1,5 uur).

Voor vragen, tips & tricks enz…  ik hoor graag!

Eilandergroet, Caroline

Contact : VLIELANDFOTO Dorpsstraat 180 8899 AP Vlieland 06-25054877 info@vlielandfoto.nl www.vlielandfoto.nl

 Aangesloten bij de beroepsorganisatie voor professionele fotografen : Dutch Photographers (voorheen SVFN) Op alle foto’s  ©VLIELANDFOTO

KVK 01113134