Na 14 jaar dé trouwfotograaf van Vlieland te zijn geweest en meer dan 400 huwelijken heb mogen vast leggen ben ik met het fotograferen van trouwreportages gestopt. Bedrijfsfotografie zal ik blijven verzorgen.

Inmiddels zijn er meerdere fotografen die trouwreportages verzorgen op Vlieland, de actuele fotografen en hun informatie is te vinden via deze link van de VVV Vlieland.

Toch nog even in het kort…  Ik ben Caroline Nadine Wip (1974) en sinds 2005 was ik de enige vakfotograaf op Vlieland. Officieel gevraagd door de Vlielandse fotografen familie Hommema deze taak over te nemen in 2004. Na het afronden van de Fotovakschool in Amsterdam ben ik een eenmanszaak begonnen onder de naam VLIELANDFOTO.

Uit eigen ervaring is mijn tip… bezoek www.metlindefotografie.nl van Linde hier op Vlieland én zij is ook vakfotograaf.

Deze gratis website zal jullie vast inspiratie geven in de mooie weg naar een Top trouwdag op Vlieland!

Eilandergroet,

Caroline Nadine Wip

 Op alle foto’s  ©VLIELANDFOTO

KVK 01113134